Λευκή τούρτα αμυγδάλου, με επικάλυψη από ελβετική μαρέγκα βουτύρου!
mageirikikaisintages.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
100 γρ. αλεύρι 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora ¼ κ.γ. …