ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
www.chefonair.gr
Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 100 …
Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 100 …
Από τον Chef Γιάννη Μανίκη…
Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ penne ή άλλο κοντόσχημο ζυμαρικό (στις φωτογραφίες η συνταγή φαίνεται με strozzapreti) 50 γρ φρέσκο βούτυρο …