Ζυμαρικά με Σάλτσα Ροκφόρ
www.dailycious.gr
Αγαπημένη συνταγή, βγαλμένη από τα παλιά τα χρόνια, τότε που η Αθήνα γνώριζε την διεθνή κουζίνα, αρχές της δεκαετίας του …
Αγαπημένη συνταγή, βγαλμένη από τα παλιά τα χρόνια, τότε που η Αθήνα γνώριζε την διεθνή κουζίνα, αρχές της δεκαετίας του …
Ιταλίκή αγαπημένη μου συνταγή! Pasta Pomodoro al forno από το βιβλίο μου ‘Νοστιμιές αλά ιταλικά’.
ΥΛΙΚΑ: 1 πακέτο ριγγατόνι ή πένες 500 γρ. 300 ml κρέμα γάλακτος 60 γρ. ροκφόρ 100 γρ. γκούντα 100 γρ. …