ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ
shogunkitchen.blogspot.com
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
500 γραμμάρια ρύζι καρολίνα λάις 1,5 λίτρο ζωμό κότας 1/2 κιλό συκωτάκια κότας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί …
Υλικά (για 4 άτομα): 300 γρ. ρύζι (τύπου καρολίνα ή γλασέ), 1 κύβος ζωμού λαχανικών, 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το …