Φύλλα αγκινάρας ντολμά, δηλαδή γεμιστά
www.tastefull.gr
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Το “σιδερένιο” πιάτο στην κορυφή των -όρυζων της ελληνικής κουζίνας. Αρωματικό σπανακόρυζο μαγειρεμένο με μαραθόριζες, λεμόνι και γλυκιά τσουκνίδα, καρυκευμένο …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …