Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Μια συνταγή που προέρχεται από την θρησκευτική παράδοση του τόπου μας. Δοκιμάστε την και μοιραστείτε την με τρεις τουλάχιστον φιλικές …
Υποδεχόμαστε τη νέα εβδομάδα με ένα γλυκάκι δροσερό! Η κλασική συνταγή του ρυζόγαλου «αποθεώνεται» με την προσθήκη σοκολάτας! Υλικά 3/4 …
Υλικά 1 κιλό ρύζι 1/2 κιλό ζάχαρη 6 αυγά 1 πακέτο ζελέ φρούτων 1 κομπόστα Μερικές σταφίδες 1/2 κούπα ζάχαρη …
Υλικά 225 γρ. ρύζι 750 γρ. γάλα 200 γρ. μέλι 30 γρ. βούτυρο φρέσκο 100 γρ. φουντούκια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα …