Πιλάφι µε συκωταριά και µάραθα
www.gastronomos.gr
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το μεγάλο πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Μην το χάσετε αυτή την Κυριακή. Υλικά …
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το μεγάλο πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Μην το χάσετε αυτή την Κυριακή. Υλικά …
Ένα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα …
Υλικά 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο Άλτις μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 160 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι μισό ποτήρι λευκό κρασί …
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Από τον Chef Κώστα Τσίγκα 100 γρ. ρύζι αρμπόριο1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός