Κουνέλι στιφάδο με χυλοπίτες και μυζήθρα
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Το σπετζοφάι (ή αλλιώς σπεντζοφάι ή σπετσοφάι) είναι παραδοσιακό, πικάντικο φαγητό της ιταλικής και Ελληνικής κουζίνας από τηγανισμένα λουκάνικα με σάλτσα από πιπεριές και ντομάτα. Χαρακτηριστικές είναι …
Αφράτα και ζουμερά μπιφτεκάκια για ένα Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι που θα ξετρελάνουν όλη την φαμίλια!!!
Όταν η παράδοση συναντά τη gourmet γεύση, προκύπτει ένα από τα νοστιμότερα και πιο ιδιαίτερα φαγητά που μπορεί να γευτεί …
Ένα χειμωνιάτικο φαγάκι, όπως το έκανε η γιαγιά μου.
Μοσχαράκι στην χύτρα με φασόλια! Υλικά 1/2 κιλό μοσχαράκι από το πιό μαλακό σημείο του. 1/2 κιλό μέτρια φασόλια 1 …