ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
3 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 1 κουτί σάλτσα ντομάτας αλάτι …
Υλικά: 1 ολόκληρο,μεγάλο,κουνέλι 5 μεγάλα κρεμμύδια 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας 1 ποτήρι νερό λάδι…
Το στιφάδο της οικονομικής κρίσης..μιας και ο κίμας είναι πιό..φτηνός. Υλικά 500 γρ. κιμά 1500 γρ. κρεμμύδια (κόκκινα και άσπρα) …
Υλικά για το κεμπάπ: 400 γρ κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ κιμά αρνίσιο 1/2 φλ. τσαγιού πολύ ψιλοκομμένο …