Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
#κατσαρόλα . Μια συνταγή για εσάς που σας αρέσουν τα πράσα . Τα παιδιά μου τρώνε από 2 πιάτα κάθε …
Υλικά συνταγής 1½ κιλό βουβαλίσιο κρέας για μαγειρευτό κομμένο σε μερίδες 250γρ. μανιτάρια λευκά 2 καρότα κομμένα σε ζάρια 500ml …
Η γλώσσα είναι ένα κομμάτι κρέατος λίγο υποτιμημένο, έτσι έχει φανατικούς φίλους αλλά και κάποιοι δεν την συμπαθούν καθόλου. Εγώ …
Υλικά: 1 κ. μοσχαρίσιο κρέας κιλότο ή ότι προτιμάτε 10 κρεμμυδάκια μικρά για στιφάδο 1/2 κιλό μανιτάρια άσπρα φρέσκα κομμένα …
“Η απόλαυση του σουλτάνου”
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
3 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 1 κουτί σάλτσα ντομάτας αλάτι …
Υλικά: 1 ολόκληρο,μεγάλο,κουνέλι 5 μεγάλα κρεμμύδια 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας 1 ποτήρι νερό λάδι…
Το στιφάδο της οικονομικής κρίσης..μιας και ο κίμας είναι πιό..φτηνός. Υλικά 500 γρ. κιμά 1500 γρ. κρεμμύδια (κόκκινα και άσπρα) …
Υλικά για το κεμπάπ: 400 γρ κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ κιμά αρνίσιο 1/2 φλ. τσαγιού πολύ ψιλοκομμένο …