Πανεύκολη συνταγή για μοσχάρι κοκκινιστό!
www.ediva.gr
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Ξέρετε πόσο δύσκολα είναι τα πιτσιρίκια όταν πρόκειται να δοκιμάσουν λαχανικά!!Η κόρη μου τουλάχιστον ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, των …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Ένα χειμωνιάτικο φαγάκι, όπως το έκανε η γιαγιά μου.
Το στιφάδο της οικονομικής κρίσης..μιας και ο κίμας είναι πιό..φτηνός. Υλικά 500 γρ. κιμά 1500 γρ. κρεμμύδια (κόκκινα και άσπρα) …