Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Άνοιξα το ψυγείο και λέω θα μεγαλουργήσω με ότι βρω. Και αυτό έκανα,πάντα στην κατάψυξη υπάρχει στήθος κοτόπουλου για ώρα …
Υλικά συνταγής 1 μεγάλο κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο αλάτι πιπέρι …