Ψάρι Μαγιονέζα (Αθηναϊκή)
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Δροσερή λαχανοσαλάτα με σως γιαουρτιού, έτοιμη να συνοδεύσει παντός τύπου εδέσματα!!! θα χρειαστούμε: 1/2 λάχανο μετρίου μεγέθους 3 μέτρια καρότα …
Υλικά συνταγής 1 κοτόπουλο 1 1/2 περίπου κιλό 1 πιπεριά πράσινη 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλινο 1 κουτί τόνο (200γρ.) …
Το “vitello tonnato” είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, με ειδικότερα εκείνης της βόρειο-δυτικής άκρης της χώρας, δίπλα στη …
Από την Ελένη Ψυχούλη ,1 φιλέτο ψαριού (βακαλάο ή γαλέο) 1 μεγάλη πατάτα 1 μεγάλο καρότο 1 πράσο 1 ποτ. …
Μια σαλάτα που συνδυάζει βουνό (χοιρινό) και θάλασσα (χταποδάκι), φέρνοντας σε ένα πιάτο δύο από τις πλέον αγαπημένες μας γεύσεις.