Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
…
3 αυγά 2 φρυγανιές 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ.του τσαγιού γάλα 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη …
Υλικά για την ζύμη > 230 gr. σιμιγδάλι ψιλό > 80 gr. αμυγδαλόψιχα > 115 gr. βούτυρο + 3 κουταλιές …
Σιγοκαβουρντισμένος σιμιγδαλένιος χαλβάς με ανθόνερο.Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος όσο και …
Υλικά 250 γρ. βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 φακελάκι baking …
Ο απλός κλασσικός σιμιγδαλένιος χαλβάς μπορεί να «μεταμορφωθεί» σ’ ένα υπέροχο γλυκό που ίσως δεν το έχετε έτσι φανταστεί, αν …