Αμυγδαλόπιτα νηστισιμη !!!
ΥΛΙΚΑ2 ποτ του νερου χυμο πορτοκαλιου1 ποτ του νερου λαδι ελαφρυ1 ποτ του νερου ζαχαρη1 1/2 κουπα αμυγδαλα ψιχα περασμενα …
ΥΛΙΚΑ2 ποτ του νερου χυμο πορτοκαλιου1 ποτ του νερου λαδι ελαφρυ1 ποτ του νερου ζαχαρη1 1/2 κουπα αμυγδαλα ψιχα περασμενα …
Υλικά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα γάλα 1 1/2 κούπα αλεύρι 1 1/2 κούπα σιμιγδάλι χονδρό (εάν θέλετε και με …
Καρύδι, κανέλα, γαρίφαλο, άρωμα Χριστουγέννων έρχεται από την κουζίνα. Μην ξεχνιόμαστε… οι μέρες τρέχουν, η μεγάλη γιορτή πλησιάζει και μαζί …
6 φύλλα κρούστας «πολίτικο» alfa 150 γρ. λιωμένο φρέσκο βούτυρο 1 ½ λίτρο φρέσκο γάλα κρόκος Κοζάνης 2 βανίλιες 1 …
Γαλατόπιτα απλή, νόστιμη, θρεπτική, με κρέμα αφράτη, βελούδινη γεύση και υφή σαν τη βρεφική. Φτιάχνεται και φτιαχνόταν σε όλη την …
Τέλεια κρέμα. Αφράτη, τρεμουλιαστή δεν ξέρω τι άλλο να πω. Μοιάζει πάρα πολύ με την κρέμα του γαλακτομπούρεκου που κάνουν …
Υλικά 1 1/2 κουτί Ζαχαρούχο γάλα 1 1/2 κουτί νερό 250 yρ. σιμιγδάλι 8 φύλλα κρούστας λίγο βούτυρο για τα …
Υλικά Σιμιγδάλι 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Γάλα 2 λίτρα Αυγά 5 τεμ. Ζάχαρη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο …
Η δόση που σας δίνω είναι για 2 μικρά ταψιά ζαχαροπλαστείου, αυτά που βάζουν τα σιροπιαστά, ή για ένα κανονικό. …
Μύρισε το σπίτι μας κανέλα και κρέμα. Τώρα που κρυώνει σιγά σιγά ο καιρός, ας κάνουμε ένα παραδοσιακό γλυκάκι για …
Αυτή η συνταγή είναι παραδοσιακή της ορεινής Θεσσαλίας, αφρατη και πεντανοστιμη!! Τη μοιράζομαι μαζί σας γιατί νομίζω ότι θα την …