Ιταλική καρμπονάρα
Η Ιταλική καρμπονάρα δεν έχει κρέμα γάλακτος παρά μόνο φρέσκα αυγά και καπνιστή πανσέτα και η μαγεία είναι στην απλότητα …
Η Ιταλική καρμπονάρα δεν έχει κρέμα γάλακτος παρά μόνο φρέσκα αυγά και καπνιστή πανσέτα και η μαγεία είναι στην απλότητα …
Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι 250 γραμμάρια καπνιστή πανσέτα ή μπέικον σε κομματάκια 100 γραμμάρια τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα …
Μια Ελληνίδα που μιλάει για αυθεντική ιταλική συνταγή είναι σαν να πατάει σε αναμμένα κάρβουνα κι εγώ έχω μάθει πως …
Πολύ απλή,στην ουσία μια μακαρονάδα με μια λευκή σάλτσα μανιταριών είναι,που όμως η πανσέτα της δίνει έξτρα νοστιμιά.Δύσκολη δεν είναι,μόνο …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
2 φλ. πανσέτα κομμένη σε κύβους των 6 χιλ. 2 φλ. τρίμματα από ξηρό ψωμί 200 γρ. ανάλατο βούτυρο 750 …
Το πιάτο αυτό παρουσιάζει μοναδικό ενδιαφέρον και έχει μεγάλη διατροφική αξία. Σερβίρεται με μια ανάμικτη πράσινη σαλάτα.
Υλικά 4 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. μπέικον ή πανσέτα κομμένη σε μικρούς κύβους 1 κουταλιά σκόρδο τεμαχισμένο 150 γρ. τριμμένο …
Οι θεωρίες για την προέλευση της είναι πολλές και μία από αυτές είναι ότι ανακαλύφθηκε στην περιοχή Abruzzo από τους …