ΦΑΧΊΤΑΣ ΜΕ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ
Ο Δ. λατρεύει την πικάντικη μεξικάνικη κουζίνα και όποτε βρώ ευκαιρία ετοιμάζω και ένα μεξικάνικο μενού. Φαχίτας έχουμε ξαναφτιάξει στο …
Ο Δ. λατρεύει την πικάντικη μεξικάνικη κουζίνα και όποτε βρώ ευκαιρία ετοιμάζω και ένα μεξικάνικο μενού. Φαχίτας έχουμε ξαναφτιάξει στο …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Οι φαχίτας περιέχουν ψητό ή σωταρισμένο κρέας, που μπορεί να είναι μοσχάρι, κοτόπουλο ή και τα δύο μαζί, κρεμμύδια και …
Υλικά συνταγής για τα σουβλάκια κοτόπουλου 500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου 1 ντομάτα 1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες 2 κ.γ. πάπρικα …
Για τη σάλτσα 2 ντομάτες ώριμες και σφιχτές 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 λάιμ 3 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο 1 …
Η σάλτσα θα πρέπει να έχει λίγο γλυκιά γεύση με μια υποψία ξινού και αλμυρού. Το βασικό άρωμά της το …
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό …
Από τον Chef Μάικ Καρδάκη ,1 στήθος κοτόπουλου 1 σκελ. σκόρδο 200 γρ. τζίντζερ 1 πράσο 2 λάιμ 1 μάτσ. …
Υλικά (για 4 άτομα)2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές1 κ.γ.μείγμα