Αλμυρό κέικ με ζαμπόν και τυρί !!!
Τα αλμυρά κέικ είναι μία πολύ καλή λύση. Είτε στο τραπέζι του πρωινού, είτε για το δρόμο, το σχολείο ή …
Τα αλμυρά κέικ είναι μία πολύ καλή λύση. Είτε στο τραπέζι του πρωινού, είτε για το δρόμο, το σχολείο ή …
Στη συνταγή αυτή το συστατικό που καθορίζει τη γεύση είναι ο φρέσκος δυόσμος. Είναι το αρωματικό που κάνει όλη τη …
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
Είναι πολύ νόστιμη πίτα όσο και όμορφη! Για τη ζύμη 25 γρ. νωπή μαγιά ,θρυμματισμένη 500 γρ. αλεύρι για όλες …
Ακόμα και τώρα για τους περισσότερους τα Κεφτεδάκια αποτελούν ένα νοστιμότατο πιάτο ή ένα λαχταριστό μεζεδάκι μέσα στις καλοκαιρινές ποικιλίες …
Για 30 τυροπιτάκια Για τη ζύμη 2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι 1 ποτήρι (250 ml) ελαιόλαδο 500 γρ. αλεύρι για όλες …
Υλικά συνταγής για το φύλλο 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 100γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο φρέσκο λιωμένο …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Υλικά για τη ζύμη: ( 3 μεγάλα πεϊνιρλί) 125 gr. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου 1 αυγό 125 gr. γιαούρτι στραγγιστό …
Μεζεδάκι για μπύρα, για ούζο, για κρασί, για αναψυκτικό, για λιγούρα, για..για…για… Πιάτο ολοκληρωμένο χωρίς μπελά παρόλο που δεν του …