Ψάρι Μαγιονέζα (Αθηναϊκή)
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …
Υλικά για 4 άτομα – 800 γρ. σφυρίδα σε φέτες – 20 γρ. λάδι – 30 γρ. χυμό …
Σκοπός μου ήταν να φιλετάρω το ψάρι, να φάω ένα από τα φιλέτα και τα υπόλοιπα να τα φυλάξω στην …
Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε φέτες! Αν είναι μικρό το βάζουμε ολόκληρο. Εκτός από τη σφυρίδα και …
2 κιλά ψάρια για σούπα (πεσκανδρίτσα, σκορπίνα, καλαμάρια, γαρίδες, σφυρίδα, μύδια, κυδώνια) 1 κρεμμύδι 700 γρ. ώριμες ντομάτες 2 ποτήρια …
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …
Εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής με δεκάδες παραλλαγές. Το ζωμό μην τον πετάξετε. χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα …
Υλικά για 4 άτομα:4 φέτες σφυρίδα 300-350 γρ. η μια περιπου.2 λεμόνια το χυμο τους Θυμάρι Μαϊντανός 1 κλωναράκι δεντρολίβανο