Ψάρι φούρνου με λαχανικά!!!
Υλικά 1 ψάρι βάρους 1 με 2 κιλά σφυρίδα -συναγρίδα ή τσιπούρα 4 κρεμμύδια κομμένα σε λωρίδες ξερά 3 φρέσκα …
Υλικά 1 ψάρι βάρους 1 με 2 κιλά σφυρίδα -συναγρίδα ή τσιπούρα 4 κρεμμύδια κομμένα σε λωρίδες ξερά 3 φρέσκα …
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …
Υλικά για 4 άτομα – 1600-1700 γρ. σφυρίδα – 1300 γρ. φρέσκες πατάτες – 1 κόκκινη πιπεριά – 1 κίτρινη …
Η Ψαρόσουπα είναι ένα κλασικό, πολύ νόστιμο και υγιεινό Ελληνικό πιάτο, Μεσογειακό θα έλεγα, που για να ετοιμαστεί δεν χρειάζεται …
Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε φέτες! Αν είναι μικρό το βάζουμε ολόκληρο. Εκτός από τη σφυρίδα και …
Μοιράζουμε τις ντομάτες παντού και τέλος περιχύνουμε με το λάδι και μισό φλιτζάνι από το ζουμί που βράσαμε τα φασόλια.Μπορείτε …
2 κιλά ψάρια για σούπα (πεσκανδρίτσα, σκορπίνα, καλαμάρια, γαρίδες, σφυρίδα, μύδια, κυδώνια) 1 κρεμμύδι 700 γρ. ώριμες ντομάτες 2 ποτήρια …
Υλικά 2 φέτες σφυρίδα ½ κιλό κρεμμύδια κοκκάρια 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο 2 φρέσκιες ντομάτες 1 ποτήρι μαυροδάφνη κονιάκ ελαιόλαδο …
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …