ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ & ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
www.chefonair.gr
300 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 200 ΓΡ. …
300 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 200 ΓΡ. …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο