Μακαρόνια με Κιμά
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο …
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο …
Μια νοστιμότατη μακαρονάδα, πανεύκολη και πολύ χορταστική. Εάν χρησιμοποιήσουμε spaghetti ολικής αλέσεως, θα είναι μια ιδανική επιλογή και θα δέσουν …
Υλικά 500 γρ μακαρόνια σπαγγέτι’ ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 κ.σ τοματοπελτές 1 κύβος …
υλικά 2 κουταλιές βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 350γρ ψητές πιπεριές (1 βάζο) στραγγισμένες 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1-2 αποξηραμένες καυτερές …
Για το μεσημέρι μιας χαλαρής Κυριακής ένα απολαυστικό, λίγο “θυμωμένο” (Arrabiata) αλλά αρκετά πικάντικο πιάτο με τα αγαπημένα μας spaghetti …
500γρ σπαγγέτι10 φέτες ψητές ντομάτες2 μελιτζάνες φλάσκες2 ντομάτες ώριμες2 σκελίδες σκόρδο70γρ τοματοπελτέ1 φύλλο δάφνηςελαιόλαδοαλάτι, πιπέριμερικά φύλλα βασιλικούπαρμεζάνα τριμμένη
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101” 01/04/2013 ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΤΣΑ…
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …