Πίτα με απάκι, τραχανά και κίτρινα τυριά
www.easykuzina.gr
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Φτιάχνουμε τραχανά με την μέθοδο του ριζότο. Η συνταγή είναι του Σεφ Δημήτρη Παμπόρη και παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή…
Τραχανοπιτα πο τρωγεται σαν γλυκό καθόσον περιεχει ζαχαρη,κανελα.Είναι αρκετά νοστιμη για όσους αρέσκονται στη γεύση του γλυκού τραχανα.