Παραδοσιακό κιχί με πράσο και λουκάνικο
www.argiro.gr
Οι περιοχές γύρω από την Κοζάνη φημίζονται για τα λουκάνικα με μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κιμά, με πολλά καρυκεύματα. Χρησιμοποιήστε …
Οι περιοχές γύρω από την Κοζάνη φημίζονται για τα λουκάνικα με μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κιμά, με πολλά καρυκεύματα. Χρησιμοποιήστε …
Υλικά για την σπιτική σφολιάτα 150 με 200 γραμ Μαργαρίνη « Άριστον» 650 γρ. περίπου αλεύρι σκληρό (κίτρινο από τον …
Κάθε παραδοσιακή νοικοκυρά της Ηπείρου ξέρει να «απλώνει» τραχανά, γλυκό ή αλμυρό. Ο τραχανάς φτιάχνεται το καλοκαίρι με αγνά, φρέσκα …
Νόστιμη σπανακοτυρόπιτα με δικό σας φύλλο! Για το φύλλο 400 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ. 100 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως 1 κ.γ. …