Σάλτσες για κρέας
Συνοδέψτε το κρέας σας με νόστιμες σαλτσούλες!Σάλτσα μπάρμπεκιου 2 φλιτζάνια κέτσαπ ½φλιτζάνι ουίσκι 2 κουτ. σούπας σόγια σος 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα …
Συνοδέψτε το κρέας σας με νόστιμες σαλτσούλες!Σάλτσα μπάρμπεκιου 2 φλιτζάνια κέτσαπ ½φλιτζάνι ουίσκι 2 κουτ. σούπας σόγια σος 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα …
Για την μπεσαμέλ 85 γρ βούτυρο η μαργαρίνη ή (6 μέτριες κ.σ μαλακωμένο βούτυρο η μαργαρίνη) 85 γρ αλεύρι ή …
Σπιτική μπεσαμέλ για παστίτσιο, σουφλέ κτλ.. 3 κουτ. σούπας γεμάτες φρέσκο βούτυρο 1 κούπα αλεύρι 1.5 λίτρο φρέσκο γάλα 2 …
Αυτή η μπεσαμέλ ειναι η πιο απλή και εύκολη που έχω δοκιμάσει!!! Η μπεσαμέλ δε βγαίνει πάρα πολύ πηχτή αλλα …
Η σάλτσα αυτή σερβίρεται με νουά μοσχάρι σε φέτες και κρέας βραστό.
Υλικά 4 κουταλιές φρούτου κοφτές βούτυρο 4 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών χτυπημένους αλάτι, πιπέρι 3 κουταλιές …
Υλικά 8 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών κτυπημένους αλάτι, …
Υλικά 10 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο 10 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών χτυπημένους αλάτι, πιπέρι …
Η μπεσαμέλ (béchamel), μία από τιςβασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας με βούτυρο, αλεύρι και φρέσκο γάλα, χρησιμοποιείται ενδεικτικά στα μακαρόνια …