Τούρτα όλο φραόυλα (Το Πρωινό 2.05.14)
argiro.gr
Για το παντεσπάνι 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2½ κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 400 γρ. ζάχαρη …
Για το παντεσπάνι 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2½ κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 400 γρ. ζάχαρη …
Πανεύκολη, νόστιμη και πολύ εμφανίσιμη τούρτα (με δύο διαφορετικά κέικ -παντεσπάνι) για το Πάσχα και όχι μόνο!!
Από τη Pastry Chef Όλγα Κωνσταντινίδου Υλικά 400 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 400 γρ. αλεύρι που …