Νόστιμο φύλλο με μαγιά για πολλές πίτες και πιτάκια
Ιδανικό για τις πίτες μας τώρα με τις ζέστες! Αυτή η εποχή μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη του …
Ιδανικό για τις πίτες μας τώρα με τις ζέστες! Αυτή η εποχή μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη του …
Έχω ανεβάσει πολλές πίτες αυτή όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία. Έχει βέβαια λίγο φασαρία γιατί πρώτα ψήνουμε τα φύλλα και έπειτα …
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.
Υλικά – 1 πακέτο χωριάτικο φύλο (σπιτικό ή εμπορίου) – 4 αυγά – 130 γρ. τραχανάς – 350 ml γάλα …
920-950 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις 180 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 2 αβγά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. …
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ λίγο αλάτι 1 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γ. σόδα χλιαρό …
Υπάρχει καλύτερος μεζές από το ζεστό, ξεροψημένο πεϊνιρλί; Καταπληκτικός, γρήγορος, που γίνεται πάρα πολύ εύκολα, αλλά που, μέχρι να καταλάβεις …