‘Μπατόν σαλέ!
mageirikikaisintages.blogspot.com
Υλικά 100 γραμ καλαμποκέλαιο 125 γραμ. βούτυρο 1 ασπράδι αυγού 50 γραμ ούζο η ρακί 1 κουτ,γλυκού αλάτι 100 γραμ …
Υλικά 100 γραμ καλαμποκέλαιο 125 γραμ. βούτυρο 1 ασπράδι αυγού 50 γραμ ούζο η ρακί 1 κουτ,γλυκού αλάτι 100 γραμ …
Υλικά Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 6 φλυτζάνια του τσαγιού Καλαμποκέλαιο 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1 κουταλάκι του …
Πεντανόστιμα αλμυρά κουλουράκια, ιδανικά για δεκατιανό ή απογευματινό!
Ο παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός …