Ψητή κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα
Η κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατάς διαθέσιμη τη γλύκα αυτού του υλικού, για άμεση χρήση …
Η κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατάς διαθέσιμη τη γλύκα αυτού του υλικού, για άμεση χρήση …
Η τραγανή πέτσα και η γλυκιά γέμιση με αρώματα βοτάνων κάνουν την πανσέτα ένα εντυπωσιακό γιορτινό πιάτο με εγγυημένα αποτελέσματα. …
Μια γαλοπούλα που ψήνεται χωρίς πολλά πολλά, μόνο με μια γέμιση μυρωδικών και λεμονιού που της δίνουν υπέροχο άρωμα. Δοκιμάστε …
Όποιος παρακολουθεί το Funky Cook, ένα από τα πράγματα που γνωρίζει γι” αυτό το blog είναι ο εθισμός του στις …
4 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες Μαρινάδα 500 ml. νερό 500 ml. μαύρη μπύρα τύπου Bock 30 γρ. χοντρό αλάτι 50 γρ. …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Υλικά 2 κύβοι κότας 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο Άλτις 6 χοιρινά μπριζολάκια 6 μήλα φρέσκο φασκόμηλο χοντρό αλάτι…
Εύκολο αλλά και εντυπωσιακό το κύριο πιάτο της γιορτής, σκέτο λουκούμι.Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σε ένα μπολάκι …
Το αλάτι αυτό είναι πολύ αρωματικό, το βάζουμε σε Πατάτες ψητές, κρέας,