“Φρουτώδες” φιλέτο γλώσσας
aromavanillias.blogspot.com
Είχε κι’ άλλα ο μπαξές βέβαια, αλλά λέω να σταθώ στο ψάρι χωρίς κόκαλα, που τούτη τη φορά του έδωσα …
Είχε κι’ άλλα ο μπαξές βέβαια, αλλά λέω να σταθώ στο ψάρι χωρίς κόκαλα, που τούτη τη φορά του έδωσα …
Τα γνωστά και αγαπημένα σε όλους μας γεμιστά αλλά στη γέμιση περιέχουν και ψαράκι.
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
Τα υλικά είναι λίγα και η συνταγή απλή. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φιλέτο γλώσσας ή πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Συνοδεύονται πολύ …
Μια νόστιμη, πανεύκολη, λαχταριστή σουπίτσα που δεν πρέπει να λείπει από το εβδομαδιαίο μας τραπέζι! Δοκιμάστε την και δεν θα …
Μια συνταγή με υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψει! Στην Ελλάδα δεν πολυσυνηθίζουμε την κρέμα γάλακτος σε συνδυασμό με το …