ΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ
Η cicerchiata (τσιτσερκιάτα) είναι ένα γλυκό χαρακτηρισμένο ως “παραδοσιακό αγροτικό προϊον” (PAT) στις περιοχές Abruzzo, Molise, Marche της Κεντρικής Ιταλίας, …
Η cicerchiata (τσιτσερκιάτα) είναι ένα γλυκό χαρακτηρισμένο ως “παραδοσιακό αγροτικό προϊον” (PAT) στις περιοχές Abruzzo, Molise, Marche της Κεντρικής Ιταλίας, …
Αφράτο και μυρωδάτο αυτό το ψωμάκι τσουρέκι! 500 γρ. αλευρι για τσουρέκια 100 ml γαλα χλιαρό 150 γρ Μασκαρπονε 2 …
Περιγραφή Μετά απο προσπάθειες και αρκετή μελέτη απο το διαδίκτυο, αλλά και ανάκριση στον φούρναρη της γειτονιάς, κατάφερα να κάνω …
Αγαπημένο γλυκό παλιών καλών εποχών! Σφολιάτα γεμιστή με κρέμα ζαχαροπλαστικής και ροζέτα σαντιγύς με αμύγδαλο φιλέ και κερασάκι ή σκέτη …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 25/04/2013 – ΤΣΟΥΡΕΚΙ – ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Αυτά δεν είναι σαν τα συνηθισμένα biscotti. Είναι πιο μαλακά και ζουμερά!