Τσουρέκια αφράτα, με ίνες γεμάτα άρωμα και νοστιμιά
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Η cicerchiata (τσιτσερκιάτα) είναι ένα γλυκό χαρακτηρισμένο ως “παραδοσιακό αγροτικό προϊον” (PAT) στις περιοχές Abruzzo, Molise, Marche της Κεντρικής Ιταλίας, …
Είχα δοκιμάσει να κάνω πολλές συνταγές τσουρεκιών από γνωστές και μη μαγείρισσες, σαν της κουμπάρας μου της Γιάννας καμιά! Γίνονται …
Μοσχομυριστό, αφράτο, μαστιχωτό τσουρέκι. Την συνταγή την πήρα από έναν φούρνο σε ορεινό χωριό της Εύβοιας. Είναι απλή και οικονομική
Τι πιο πασχαλινό από τσουρέκια! Όλο το σπίτι μοσχοβολάει όταν ψήνονται και αποτελεί και ιδανικό πρωινό τις ημέρες μετά την …
Το παραδοσιακό τσουρέκι του Ελληνικού Πάσχα.Απλή διαδικασία, εύκολος τρόπος και κλασικά τα υλικά και τα αρωματικά που χρησιμοποιούνται, ώστε να …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 25/04/2013 – ΤΣΟΥΡΕΚΙ – ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Το Πάσχα πλησιάζει, και όπως κάθε χρόνο οι νοικοκυρές θα ετοιμάσουν τα λαχταριστά τσουρέκια και κουλουράκια τους. Φέτος αποφάσισα να …
Υλικά 1 κιλό αλεύρι σκληρό 1 φλιτζ. τσαγιού γάλα χλιαρό 1 κύβος μαγιά νωπή 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. Flora …
Πέρσι είχα κάνει ένα αφιέρωμα σε Πασχαλινές συνταγές και το ίδιο θα επιχειρήσω και φέτος. Ξεκινάω με αυτό το εύκολο …