ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
www.chefonair.gr
25 γρ. μαγιά νωπή 100 γρ. γάλα 500 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 100 γρ. μαργαρίνη με …
25 γρ. μαγιά νωπή 100 γρ. γάλα 500 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 100 γρ. μαργαρίνη με …
Υλικά Για την ζύμη 100 γρ. ωμή αμυγδαλόπαστα 150 γρ. ζάχαρη άχνη 6 ασπράδια αυγών 100 γρ. φουντούκια σε κομματάκια …
Από τη Chef Patissier Μαρίνα Σπυριδάκη, ΥΛΙΚΑ Για 50 financiers: 145 γρ. σκόνη αμυγδάλου100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις180 …