γεμιστή γαλοπούλα με κιμά, ξηρούς καρπούς και ρόδι
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Υλικα – ½ φλ.τσ. ελαιόλαδο – ¾ φλ.τσ. χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι – ¼ φλ.τσ. νερό – 3 κ.σ. κονιάκ …
Ο Μεσσαρήτικος Τζουλαμάς είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Ο Τζουλαμάς αποτελείται …
¼ φλ. σιμιγδάλι ¼ φλ. αλεύρι 1 φλ. γάλα 1 φλ. νερό 7 γρ. μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. …
με γέμιση cream cheese και τραγανή επικάλυψη (crumble) απο φυστίκια Αιγίνης και Cranberries! Ποιο μονδέρνο 🙂 και πιο γιορτινό δεν …
Ένα νηστίσιμο μα πεντανόστιμο γλύκισμα,του Στέλιου Παρλιάρου. Προετοιμασία 20΄ Αναμονή 4 ώρες
Μία τέλεια κρέμα με πλούσιο άρωμα και γεύση
Με αυτό το γιορτινό γλυκάκι να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία στα σπιτικά σας!!Χρόνια Πολλά δημιουργικά …