ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ CHOCO ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
2 φακελάκια ξερή μαγιά 240 γρ. γάλα καρύδας χλιαρό 150 γρ. ζάχαρη 240 γρ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι 120 γρ. λιωμένο …
Κι ενώ όλοι φαίνεται πως έχουν πέσει με τα μούτρα στις μηλόπιτες και τις τάρτες με αχλάδια, εγώ φτιάχνω παγωμένες …
Από την Πόλυ Αντωνιάδη ,600 γρ. σοκολάτα με 50% κακάο 200 γρ. Flora με 25% βούτυρο 6 κ.σ. σιρόπι βανίλιας …
Υλικά 120-140 γρ. ζάχαρη 3 ξυλάκια κανέλα 75 γρ. σιμιγδάλι 4 τετραγωνάκια μπίτερ σοκολάτα 2 κουταλιές της σούπας φιστίκια Αιγίνης …
Τραγανά νόστιμα μπισκότα, βουτηγμένα στη σοκολάτα και πασπαλισμένα με φιστίκι Αιγίνης. Φτιάχνονται παίζοντας, με την απαλή ζύμη. Δημιουργούμε σχήματα καρδιάς, …
Υλικά Για τη Βάση: 250 γρ. μπισκότα σοκολάτας γεμιστά 120 γρ. βούτυρο 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) Για την …