Ψαρονέφρι σε σφολιάτα, με κρούστα ξηρών καρπών
syntageskardias.blogspot.com
Το ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές …
Το ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές …
Υπέροχο γιορτινό σοκολατένιο ψωμάκι για της ημέρες των γιορτών που ‘ερχονται, όπου η οικογένεια είναι μαζεμένη και παίρνουμε μαζί το …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του …