ΤΟΡΌΝΕ ΜΑΛΑΚΟ // TORRONE BIANCO MORBIDO
Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι του Luca Montersino από το βιβλίο του Le dolci tentazioni. Η διαδικασία είναι …
Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι του Luca Montersino από το βιβλίο του Le dolci tentazioni. Η διαδικασία είναι …
Πώς ήρθε όμως η ιδέα για το κράμπλ με κινόα, σε διάφορες αναζητήσεις έβλεπα στο διαδίκτυο γλυκά με κινόα και …
Αυτός ο τρόπος είναι πιο εύκολος από τον προηγούμενο που είχα δημοσιεύσει. Εκτός από το σιτάρι και τη ζάχαρη τα …
Το γνωστό Ιαπωνικό πιάτο στη γλυκιά του εκδοχή! Είναι ένα ασυνήθιστο -για τις ελληνικές προτιμήσεις- γλυκό, με πολλές παρασκευές, όμως …
Αυτό το γλυκάκι κατάγεται από την Βραζιλία. Το όνομά του σημαίνει Ταξίαρχος!!!! και το έχει πάρει από τον Ταξίαρχο της …
Πόσο νόστιμοι γίνονται με αυτόν τον τρόπο οι ξηροί καρποί! Υλικά 200 γρ Αμύγδαλα με την φλουδα τους η φουντουκια …
Υλικά 450 γρ. Ζάχαρη 150 ml. νερό 250 γρ. Βούτυρο…
Έχει ήδη αρχίσει η σχολική χρονιά και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μαμάδων είναι το καθημερινό κολατσιό που δίνουν …