Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Υλικά 1/2 κιλό κανταίφι200 γρ. αμύγδαλο τριμμένο1 κιλό σαντιγί400 γρ. κρέμα βανίλλιαΣιρόπι1 κιλό ζάχαρη650 γρ. νερόΤο χυμό ενός λεμονιού
Παραθέτω την δική μου εκδοχή του γνωστού γλυκού. Η διαφορά απο τις άλλες συνταγές πιστεύω οτι είναι το άρωμα. Λίγα …
ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ300 γρ νερό500 γρ ζάχαρη Sugar1 κτσ λεμόνι lemonΒάση300 Κανταϊφι150 βούτυρο butter ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ1Λιτρο γάλα milk6 κρόκοι …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 700 γρ Νερό 800 ml Λεμόνι 1/2 από τον χυμό του Για την κρέμα Ζάχαρη …
Υλικά Συνταγής μας 450 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο για το φύλλο 200 γρ. φιστίκι αιγίνης χοντροκομμένο (για …
Το εκμέκ κανταΐφι, ένα λαχταριστό και αγαπημένο πολίτικο γλυκό που θα το φτιάξουμε με μια υπέροχη κρέμα πατισερί που μπορείτε …
Στην Θεσσαλονίκη ένα από τα διασημότερα γλυκά είναι τα τρίγωνα Πανοράματος, δεν έχω ανεβάσει ακόμη την συνταγή γιατί ψάχνω να …
ΥΛΙΚΑ για τα μίνι καταιφάκια ή φωλιές 1 πακέτο φύλλο καταϊφι 300γρ φυστίκι αιγίνης λιωμένο βούτυρο για το σιρόπι …
250 γρ φύλλο κανταΐφι 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψίχα χοντροκομμένα 600 γρ. κρύα κρεμα γάλακτος 35% …
Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτόν τον χαρισματικό, γλυκό άνθρωπο την Γκόλφω στης οποίας το γκρουπ είμαι μέλος σχεδόν 3 χρόνια …
Υλικά 250 γραμμάρια κανταΐφι βούτυρο λίγα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης για το σιρόπι 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη…
Υλικά για το καταΐφι 500γρ. καταίφι 400γρ. καρύδια (κοπανισμένα) 250γρ. βούτυρο φρέσκο (λιωμένο) Υλικά για το σιρόπι 3 ποτήρια νερό …
Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι με συνταγή κατευθείαν από την Πόλη!…
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …
Παραθέτω την δική μου εκδοχή του γνωστού γλυκού. Η διαφορά απο τις άλλες συνταγές πιστεύω οτι είναι το άρωμα.
Ένα γλυκό που λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα, σε συνδυασμό με την καραμέλα.
Από την Ρένα Αλεξίου ΥΛΙΚΑ 750 γρ. καταϊφι 375 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft 3 κ.σ. λεμόνι 2 lt …
Υλικά 1/2 κιλό φύλλο καταΐφι 2 πακέτα βούτυρο και έξτρα βούτυρο για τα φύλλα και το ταψί 1 πακέτο ζάχαρη …