ΣΑΜΑΛΙ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Το σάμαλι στα τουρκικά ονομάζεται Şam Tatlısı, που σημαίνει “επιδόρπιο από την Δαμασκό”; Βασικά συστατικά του το σιμιγδάλι και το …
Αυτό είναι το αυθεντικό εκμέκ της πόλης. Είναι δοκιμασμένο άπειρες φορές! Πιστεύω πως είναι η καλύτερη συνταγή που κυκλοφοράει στο …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
Μια ιδέα που είχε διαβαστεί εδώ και ένα χρόνο σε ένα από τα περιοδικά που μου στέλνουν τα παιδιά μου …
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …
Από την Ρένα Αλεξίου ΥΛΙΚΑ 750 γρ. καταϊφι 375 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft 3 κ.σ. λεμόνι 2 lt …