Σαραγλάκια – σιροπιαστά με σοκολάτα !!!
Σιροπιαστές φωλιές με σοκολάτα Για τις φωλιές 1 πακέτο φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 1 χοντρή …
Σιροπιαστές φωλιές με σοκολάτα Για τις φωλιές 1 πακέτο φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 1 χοντρή …
Υλικά Καταϊφι 300 γρ Βούτυρο 2οο γρ. Αμύγδαλα 30-40 ολόκληρα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ λιωμένη Για το σιρόπι Ζάχαρη 1 …
Υλικά Φύλλο κρούστας 500 γρ Καταϊφι 500 γρ Αμύγδαλα 200 γρ ψιλοκομμένα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο …
Το ραβανί ή ρεβανί, όπως αλλιώς λέγεται, είναι ένα από τα πολύ παλιά γλυκά, που έχει έρθει ως τις μέρες …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
Υλικά Γάλα 1 λίτρο Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι 1 ποτήρι νερού (ψιλό) Βανίλια 1 Αυγά 5 Βούτυρο 250 …
Υλικά : Για το κανταΐφι 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 200. γρ. βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα 700 γρ. γάλα …
VALENDINE’S DAY..Ημερα του Αγιου Βαλεντινου αυριο ημερα του ερωτα και της αγαπης..Οχι πως περιμενουμε την συγκεκριμενη ημερα να ερωτευουμε και …
Μια διαφορετική ιδέα για γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου.