Ροξάκια Θεσσαλονίκης με μπύρα
Ολοστρόγγυλα, με σοκολατένια ή με σοκολατοκαρυδένια καρδιά, τυλιγμένα σε διαφανές πλαστικό χαρτάκι για να μην ξεφεύγει το λιγοστό τους σιρόπι. …
Ολοστρόγγυλα, με σοκολατένια ή με σοκολατοκαρυδένια καρδιά, τυλιγμένα σε διαφανές πλαστικό χαρτάκι για να μην ξεφεύγει το λιγοστό τους σιρόπι. …
Υλικά: 1 κιλό φύλλα μπακλαβά 250 γρ κανταίφι 1 φλ. τσαγιού λάδι σπορέλαιο Για το σιρόπι: 1500γρ νερό 2200γρ ζάχαρη …
3 αυγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. σπορέλαιο 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ 1 κ. σούπας ξύδι 1/2 κ. γλυκού αλάτι …
Η σουσαμόπιτα Θράκης είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που γίνεται είτε σε στρώσεις, όπως ο μπακλαβάς ή σε ρολά. Φτιάχνεται στην …
Ρεβανί θα φτιάξουμε σήμερα και όχι “ραβανί”, το γνωστό λαχταριστό σιροπιαστό με την μοναδική ιδιότητα να είναι συγχρόνως και ένα …
Τα Σεκέρ Παρέ είναι ένα λαχταριστό αλλά όχι ιδιαίτερα βαρύ σιροπιαστό γλυκάκι ιδανικό για κέρασμα. Όσο για τους λάτρεις των …
Σκέφτηκα να αποχαιρετήσουμε το 2013 με ένα γλυκάκι:Ανάλαφρο, γευστικότατο, όσο πρέπει γλυκό και μυρωδάτο, ένα γλυκό που θα σταθεί επάξια στο …
Ένα διαφορέτικο ραβανί με καταπληκτική κρέμα! Υλικά 3 αυγά 12 φλυτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 12 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 34 …
τα ροξακια συνήθως είναι με κακάο και καρύδι αλλα εγώ θέλησα να κάνω μια αλλαγή και να αντικαταστήσω το κακάο …
Ο δικός μου τρόπος για να φτιάξετε τα καλύτερα κουρκουμπίνια που δοκιμάσατε ποτέ!! Υλικά 500 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκάσπορέλαιο …