ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ // MARMELLATA DI AGRUMI
Λατρεύω τις μαρμελάδες των εσπεριδοειδών και αυτήν την εποχή μπορούμε ακόμη να βρούμε σχεδόν όλα τα είδη τους. Επειδή μου …
Λατρεύω τις μαρμελάδες των εσπεριδοειδών και αυτήν την εποχή μπορούμε ακόμη να βρούμε σχεδόν όλα τα είδη τους. Επειδή μου …
Με εξισορροπημένη γεύση, με φανταστικό χρώμα και αρώματα για πολύ εκλεπτυσμένους ουρανίσκους!Θα την απολαμβάνεις κάθε πρωί πάνω σε φρυγανισμένες φέτες …
Μια ανάσα (ελπίζω!), πριν το τέλος του χειμώνα,κλείνουμε το άρωμά του σε βαζάκια μαρμελάδας…Επιστρατεύουμε αγαπημένα μας χειμωνιάτικα φρούτα,τα βάζουμε στη …
Απίστευτη γεύση και άρωμα, η νέα μας αγαπημένη χρυσαφένια μαρμελάδα!!! Υλικά για 6 μέτρια βάζα: 5 πορτοκάλια 4 μανταρίνια 2 …
Για σήμερα μια μαρμελάδα σαν …ήλιος… αυτό μου έφερε στο νου το υπέροχο χρώμα της! Η ιδέα ξεκίνησε από μια …
Μαζέψτε τις φλούδες από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια που στίβετε, πάρτε το ξύσμα εφόσον είναι ακέρωτα και ξεκινήστε μαζί …
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΥΚΩΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ.ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ …
Η μαρμελάδα εσπεριδοειδών (ή αλλιώς English marmalade) είναι φτιαγμένη με ποικιλία εσπεριδοειδών ή και μόνο με πορτοκάλια κι είναι καθαρά …
Μια ιδιαίτερα αρωματική μαρμελάδα για να συνοδεύσει τα πρωινά μας.Υλικά2 μεγάλα πορτοκάλια χοντρόφλουδα1 περγαμόντο1 μεγάλο γκρέιπφρουτ (κατά προτίμηση ροζ)1 λεμόνιόση …