Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Συνεχίζοντας τις προτάσεις μου για τα εορταστικά μας τραπέζια σας παρουσιάζω αυτή την τούρτα, ή cheesecake για άλλους, η οποία …
Ένα ιδιαίτερο στιφάδο, λεμονάτο, με την κινόα και το ρύζι να συνδυάζονται υπέροχα με τα μελωμένα κοκκάρια, τα μανιτάρια και …
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του …
Υλικά 1 κοτόπουλο κομμένο στη μέση (με ή χωρίς την πέτσα) 6 καρότα 2 μεγάλα κρεμμύδια ή 25 μικρά στιφάδου …
Σήμερα σας προτείνω μια πολύ γευστική πρόταση που τολμώ να πω ότι ήταν κ το καλύτερο ρεβυθοπιάτο που έχω φτιάξει! …
Καθαρά ελληνική νοστιμιά… πιο ελληνική δεν γίνεται!! Μια χυλωμένη κατακόκκινη, γεμάτη γεύση και άρωμα σούπα, που φέρνει στο νου το …
Υλικά συνταγής για το κοτόπουλο 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 5 κόκκοι μπαχάρι …
Υλικά συνταγής 6 μελιτζάνες φλάσκες 1 κιλό κοκκάρι (κρεμμυδάκια στιφάδο) 5 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης …
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
1 1/2 κιλό κοτόπουλο 2 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι 2 πορτοκάλια,καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 1 φλιτζάνι κομμένα δαμάσκηνα 8 κρεμμυδάκια …
Ξέρετε πως οι γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής πετάνε μικρές αποστάσεις; πως ανεβαίνουν και κάθονται πάνω στα δέντρα; ναι, ναι! παρά τον …