“Χρωματιστή” Κοτόπιτα
Μία πίτα που τρώγεται σαν Κυρίως πιάτο.. Πλούσια σε υλικά.. Στο σπίτι μου, την φτιάχνουμε συνήθως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς….
Μία πίτα που τρώγεται σαν Κυρίως πιάτο.. Πλούσια σε υλικά.. Στο σπίτι μου, την φτιάχνουμε συνήθως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς….
Μια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες.
Μια πίτα που τρώγεται σε χρόνο μηδέν, από μεγάλους, αλλά και μικρούς.Χρησιμοποιείστε αυτή την καταπληκτική γέμιση, με φέτα και ανθότυρο …
Υπάρχουν πολλές εκτελέσεις για αυτή τη συνταγή. Με αυτά τα υλικά, όμως,σπάζει η έντονη μυρωδιά του παστουρμά, αλλά παραμένει αναλλοίωτη …
Τυρόπιτες υπάρχουν πολλές, νοστιμότερη όμως απ᾿ αυτή που σας δίνω, δεν υπάρχει! Δοκιμάστε τη πιο τέλεια, καλοκαιρινή εκδοχή της τυρόπιτας …