Σαλάτα Γαλοπούλας
Να, μία ωραία κι εύκολη ιδέα για να αξιοποιήσουμε την ψητή γαλοπούλα που έχει περισσέψει από το χριστουγεννιάτικο γεύμα μας. …
Να, μία ωραία κι εύκολη ιδέα για να αξιοποιήσουμε την ψητή γαλοπούλα που έχει περισσέψει από το χριστουγεννιάτικο γεύμα μας. …
Η σημερινή συνταγή είναι φτιαγμένη με φύλλα από λαζάνια, στα οποία έχω ιδιαίτερη αδυναμία καθώς είναι πολύ βολικά σαν πρώτη …
Υλικά 800 γρ. λουκάνικα πικάντικα Καρπενησίου Βρεκός, κομμένα σε κομμάτια περίπου 8 – 10 εκ. 3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε …
Αφαιρείτε το κοτόπουλο και τα καρότα, τα οποία τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες για να τα προσθέσετε στη σούπα. Σουρώνετε …
Το εξαιρετικό αυτό θαλασσινό, δίνει την κορυφαία γεύση του σε κάθε μας μπουκιά. Μία γεύση με φινέτσα και άρωμα βυθού.
Αρωματική και θεραπευτική για τις κρύες μέρες. Με πουλερικό από το κοτέτσι της πεθεράς φυσικά.
Παραδοσιακή και διαχρονική συνταγή.
Αν θέλουμε πιο χοντροκομμένη σάλσα, αναμιγνύουμε μόνο το μισό κρεμμύδι, τα τσίλι και το κόλιαντρο με τις ντομάτες. Τα υπόλοιπα …
Υλικά (6) : 250 γρ. κριθαράκι ή μακαρονάκι κοφτό ή άλλο μικρό ζυμαρικό 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 φλιτζ. κρεμμύδι …
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του
Πρόκειται για μια πίτσα με λεπτό ζυμάρι, που λόγω της τεχνικής ψυσίματος μοιάζει πολύ με τις λεπτές ιταλικές πίτσες. Την …