Τάρτα λάιμ με πούδρα αμυγδάλου και μαρέγκα
Η Γιναργύρου Κωσταντίνα μάς στέλνει μια γλυκιά έκπληξη από την Κέρκυρα. Υλικά Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες …
Η Γιναργύρου Κωσταντίνα μάς στέλνει μια γλυκιά έκπληξη από την Κέρκυρα. Υλικά Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες …
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν συνδέσει το Κυδώνι με τη γονιμότητα και πρόσφεραν ένα στο νιόπαντρο ζευγάρι, να το φάνε μαζί …
Τα κυδώνια δεν είναι μόνο για γλυκό του κουταλιού κάνουν και μια υπέροχη τάρτα.
Ένα γλύκισμα ελαφρύ, με την κρέμα λεμονιού να του δίνει μια υπέροχη δροσερή γεύση και φίνο άρωμα, που κανείς δεν …
Σήμερα, θα σας γλυκάνουμε, φτιάχνοντας αμυγδαλόπιτα, την οποία θα περιχύσουμε με σοκολάτα για γεύση… αξέχαστη! Υλικά 150 γραμμ. βούτυρο 200 …
Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1” στις 26/10/2011.
Κεφαλονίτικη εκδοχή χωρίς βούτυρο ή λάδι. Συνδιάζεται τέλεια με παγωτό…
…Τη σημερινή συνταγή την έχω βρει σε κάποιο από τα ανώνυμα βιβλιαράκια μου και πιστεύω πως είναι ότι πρέπει για …
Σερβίρετε τις πιτούλες με καφέ ή τσάι.
Με ακριβώς την ίδια λογική, μπορώ να φτιάξω ανάποδη τάρτα χρησιμοποιώντας μήλα. ~Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω …
Πεντανόστιμα ταρτάκια με το άρωμα και τη γεύση του αμύγδαλου!