Μύδια Αχνιστά Με Άνηθο & Μουστάρδα!
Χρόνος μαγειρέματος: 10-15 λεπτάΥλικά 4 μερίδες:1 κιλό μύδια1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο2-3 κ. σ. ελαιόλαδο1 …
Χρόνος μαγειρέματος: 10-15 λεπτάΥλικά 4 μερίδες:1 κιλό μύδια1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο2-3 κ. σ. ελαιόλαδο1 …
Έφτιαξα το πιάτο με την παλιά παραδοσιακή συνταγή μας, προσθέτοντας μόνο μια μικρή πινελιά δική μου που δεν θα την …
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα …
Σουπιές πολύ αγαπημένες, νόστιμες και τρυφερές, ένα φαγητό με πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα! Νοστιμιά από τα μυρωδικά, την φρέσκια ντομάτα, …
ΥΛΙΚΑ : ½ κιλό μύδια 1 κουταλιά της σούπας άλειμμα σκόρδου (ή 2-3 σκελίδες σκόδρο) 1 κουταλιά της σούπας άνηθο …
Υλικά 300 γρ. θράψαλα ¼ φλ. Ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο Χυμό από …
Αγαπημενα υλικα, δεμενα σε εναν υπεροχο συνδυασμο και μαγειρεμενα με εναν ασυνηθιστο τροπο.
Σερβίρουμε με όσο χυμό λεμονιού θέλουμε και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά 1 κιλό καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε …
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε!