Ζύμη για αλμυρή τάρτα
www.cookcool.gr
Υλικά :325 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις170 γρ. μαργαρίνη1 αυγό1 σφηνάκι νερό παγωμένο (30 ml)1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. …
Υλικά :325 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις170 γρ. μαργαρίνη1 αυγό1 σφηνάκι νερό παγωμένο (30 ml)1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. …
Η pâte brisée (πατ μπριζέ) ειναι μια απο τις βασικες ζυμες της ζαχαροπλαστικης; οπως φανερωνει το ονομα της, προερχεται απο …
Ανοίγει επίσης σε φύλλο μέσα σε ζελατίνες και απλώνεται στην ταρτιέρα κατά τον ίδιο τρόπο με τη γλυκιά. Μπορούμε να …