Sorbet (γρανίτα) ανανα
Η πιο πετυχημένη συνταγή (με βάση την επισκεψιμότητα) του Ελληνικού Χρέους στη Γαστρονομία μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 3 χρόνια …
Η πιο πετυχημένη συνταγή (με βάση την επισκεψιμότητα) του Ελληνικού Χρέους στη Γαστρονομία μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 3 χρόνια …
Υλικά Γρανίτα 280 γρ. κουβερτούρα περίπου 66%-70% κακάο, ψιλοκομμένη 1 κιλό νερό 260 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κακάο 10 γρ. …
Υλικά 500 γρ. ανανάς φρέσκος, πολτοποιημένος (περίπου ένας ανανάς) 80 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό εμφιαλωμένο
Ένα παγωτό που μπορεί να φτιαχτεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου με υλικά που μπορούμε να βρούμε και στο πιο μικρό …
250 γρ. ζάχαρη άχνη 3 λάιμ, ξύσμα από 1 και χυμό και από τα 3 1 ανανά, ξεφλουδισμένο, καθαρισμένο και …
Ένα παγωτό.. με ονειρική, άκρως καλοκαιρινή γεύση!!
Ένα δροσερό ελαφρύ και με πρωτότυπη γεύση επιδόρπιο όπου κυριαρχεί το γιαούρτι το οποίο ταιριάζει ιδιαίτερα με την ελληνική κουζίνα.
Ένα δροσιστικό επιδόρπιο μετά από τα γενναία γεύματα των εορτών!
Υλικά Ανανάς 500 γρ φρέσκος ή κονσέρβα Λεμόνι 1 τεμ μόνο τον χυμό του Ζάχαρη 40 γρ Γάλα 100 ml …