Τάρτ Τατέν Αχλαδιών
Μ΄ένα φύλλο σφολιάτας και λίγα όμορφα φρούτα έχουμε μέσα σε σύντομο χρόνο ένα λαχταριστό καραμελένιο επιδόρπιο.Η Tarte Tatin γίνεται παραδοσιακά …
Μ΄ένα φύλλο σφολιάτας και λίγα όμορφα φρούτα έχουμε μέσα σε σύντομο χρόνο ένα λαχταριστό καραμελένιο επιδόρπιο.Η Tarte Tatin γίνεται παραδοσιακά …
Μετά από 6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού του Λαζαράκου μου…επιτέλους ξεκινήσαμε τις στέρεες!Πρώτο γεύμα στις 10:00πμ. … Φρουτόκρεμα!!!Μετά από αρκετούς πειραματισμούς …
Υλικά συνταγής 3 μεγάλα και σκληρά αχλάδια 2 κ.γ. κακάο άγλυκο 2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Υλικά (για 1 μερίδα) 1 μέτριο αχλάδι ½ κουτ. κανέλα ½ κουτ. ζάχαρη 2 κουτ. τριμμένο καρύδι 1 κουτ. τριμμένα …
Νηστίσιμο ΚΑΙ λάιτ, γλυκάκι χωρίς περιττές θερμίδες!!!
4-5 φλούδες τζίντζερ.300 γρ. ζάχαρη1 1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί Οδηγίες Καθαρίζουμε τα αχλάδια μας προσπαθώντας να κρατήσουμε το κοτσάνι …
Ο κ. Νίκος που μένει στον Καναδά, με παρακολουθεί εδώ και χρόνια. Μου είχε στείλει συνταγή για αχλάδια με κρασί, …
Υλικά για 4 άτομα 2 αχλάδια 2 μήλα χυμό και τη φλούδα ενός πορτοκαλιού 80 γρ. ζάχαρη 20 γρ. αμύγδαλα …
Επιδόρπιο με αχλάδι, ρόδι και σοκολάτα για 4 άτομα